Toont alle 22 resultaten

Naambordjes

Bij Familiestickers vind je de leukste naambordjes voor je zelf of om kado te geven!
Kies hieronder het formaat en lettertype voor jouw naambord. Daarna geef je jouw gegevens op die op het naambord wilt laten plaatsen. Binnen één werkdag ontvang je een ontwerp in je mailbox. Deze mag uiteraard nog aangepast worden, pas als jij helemaal akkoord bent, dan gaat het naambordje in productie.
Keuze uit RVS look, wit opaal, zwart of helder plexiglas en kies uit meer dan 100 figuurtjes jouw gezin bij elkaar.
Wil je verder nog iets aanpassen op je naambord? geef dit aan in het opmerkingenveld dan nemen wij dit mee bij het maken van het ontwerp. Veel plezier met samenstellen!


De leukste naambordjes!

Het leukste naambordje voor bij de voordeur vind je bij Familiestickers! De naambordjes zijn gemaakt van dibond RVS Look, helder, wit of zwart plexiglas. Alle naambordjes worden als compleet pakket geleverd inclusief RVS afstandhouders. Dus geen onverwachte kosten nog achteraf! Samenstellen naambord Kies eerst het formaat van het naambord en de het gewenste lettertype. Daarna ga je je bordje nog meer personaliseren. Jij geeft aan waar je welke tekst wilt hebben, kies uit de meer dan 100 figuurtjes je favoriete poppetjes voor op het bord en bepaal zelf in welke volgorde je deze wilt laten plaatsen. Heb je nog speciale wensen? geef dit aan in het opmerkingenveld. Na het afronden van je bestelling gaat het team van Familiestickers voor je aan de slag. Je ontvangt binnen één werkdag een ontwerp in je mailbox. Niets ontvangen, check dan de ongewenste mail. Is het ontwerp naar je zin? dan gaan we voor je aan de slag. Nog niet helemaal tevreden? geef aan wat je wilt veranderen en wij passen het ontwerp voor je aan. Het naambordje gaat pas in productie als jij akkoord bent. Bij de ontvangst van je naambordje ontvang je een duidelijke bevestigingsuitleg en een link naar een instructiefilmpje.