Toont alle 22 resultaten

Naambordjes

Bij Familiestickers vind je de leukste naambordjes. Met een naambordje van Familiestickers heb je een uniek naambordje naast de voordeur hangen. Keuze uit RVS look, wit opaal, zwart of helder plexiglas en uit de formaten 20 x 20 cm en 20 x 30 cm. Kies hieronder het gewenste formaat en lettertype en stel daarna zelf je naambordje samen en kies uit meer dan 200 figuurtjes jouw gezin bij elkaar.
Binnen 1 werkdag een ontwerp in je mailbox en heb je speciale wensen voor het naambord, vermeld dit dan in het opmerkingenveld (bijv als je 2 figuurtjes wilt samenvoegen, vermeld leeftijd kinderen zodat we rekening houden met de grootte van het figuurtje etc).
Het ontwerp kan nog helemaal aangepast worden aan jouw wensen.


De leukste naambordjes!

Een Stick family naambordje is een rage die uit Amerika is over komen waaien. Familiestickers verkoopt deze leuke poppetjes al voor op de auto maar nu ook in de vorm van naambordjes voor naast de voordeur. Met een stick naambordje haal je een uniek naambord in huis. Je kiest voor alle gezinsleden een poppetje wat past bij het gezinslid, zoals poppetjes die gelinkt worden aan de hobby's, sport of werk. Ook voor diverse huisdieren hebben wij een passend plaatje. Het leukste naambordje voor bij de voordeur vind je bij Familiestickers! Instructie bestellen: Kies zelf het formaat en lettertype voor jouw naambord. Keuze gemaakt? Vul daarna alle info in die je op het naambord geplaatst wilt hebben. Binnen één werkdag ontvang je een ontwerp in je mailbox. Deze mag uiteraard nog aangepast worden, pas als jij helemaal akkoord bent, dan gaan we het naambord voor je maken. Heb je nog speciale wensen voor op het naambord? geef dit aan in het opmerkingenveld dan nemen wij dit mee bij het maken van het ontwerp. Veel plezier met samenstellen! Alle naambordjes worden in onze eigen studio met de hand voor jou gemaakt. en worden compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dus je hoeft het alleen nog maar zelf op te hangen!