Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Naambordjes

Bij Familiestickers vind je de leukste naambordjes voor jou en jouw gezin. Met een naambordje van Familiestickers heb je een uniek naambordje naast de voordeur hangen. Keuze uit RVS look, wit opaal, zwart of helder plexiglas en uit de formaten 20 x 20 cm en 20 x 30 cm. Alle prijzen zijn inclusief alle benodigdheden zoals RVS afstandhouders, pluggen en schroeven.
Kies hieronder het formaat en lettertype van jouw naambordje en kies daarna zelf uit meer dan 200 figuurtjes jouw gezin bij elkaar.
Binnen 1 werkdag een ontwerp in je mailbox en deze wordt nog helemaal aangepast aan jouw wensen. Pas als het naambord naar je zin is, gaat deze in productie.


De leukste naambordjes!

Een Stick family naambordje is een naambord van jouw familie. Met een sticky family naambordje haal je een uniek naambord in huis. Je kiest voor alle gezinsleden een poppetje wat past bij het gezinslid, zoals poppetjes die gelinkt worden aan de hobby's, sport of werk. Ook voor diverse huisdieren hebben wij een passend plaatje. Het leukste naambordje voor bij de voordeur vind je bij Familiestickers! Instructie bestellen: Kies zelf het formaat en lettertype voor jouw naambord. Keuze gemaakt? Vul daarna alle info in die je op het naambord geplaatst wilt hebben. Binnen één werkdag ontvang je een ontwerp in je mailbox. Deze mag uiteraard nog aangepast worden, pas als jij helemaal akkoord bent, dan gaan we het naambord voor je maken. Heb je nog speciale wensen voor op het naambord? geef dit aan in het opmerkingenveld dan nemen wij dit mee bij het maken van het ontwerp. Veel plezier met samenstellen! Alle naambordjes worden in onze eigen studio met de hand voor jou gemaakt en worden compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dus je hoeft het alleen nog maar zelf op te hangen!