Resultaat 1–24 van de 244 resultaten wordt getoond

Familiestickers

Bij Familiestickers vind je de leukste stickers van en voor het hele gezin. Je stelt zelf je gezin in stickers samen en plak deze eenvoudig op je auto (of andere vlakke ondergrond).

Trots op je gezin?
Laat aan iedereen zien hoe jouw gezin eruit ziet met de stickers van Familiestickers. Naast de vele vaders, moeders, tieners, kinderen, peuters en baby’s is er ook een grote keuze aan vele dierenstickers maar ook de opa’s en oma’s kunnen op de auto geplakt worden.
Wil je deze leuke figuurtjes en familieleden ook naast de deur hangen? Kies dan voor zo’n leuk naambordje van Familiestickers. Ook is het mogelijk deze figuurtjes te laten printen op vinyl zonder achtergrond. De stickers kan je dan bijvoorbeeld leuk op je brievenbus of voordeur plakken.

Autostickers
De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en kunnen zowel binnen als buiten op iedere vlakke ondergrond geplakt worden. Alle stickers zijn in het wit verkrijgbaar en een kleine selectie is er ook in het zwart.
Deze leuke Familiestickers zijn uit te breiden met leuke accessoires zoals hartjes en teksten.
De stickers hebben verschillende hoogtes. Kijk bij de omschrijving van de stickers wat de hoogte van de sticker is zodat de sticker helemaal past bij jouw gezin.

Snelle verzending
Voor 14.00 uur besteld en betaald dan worden de stickers nog dezelfde dag verzonden. De stickers worden per brievenbuspost verzonden.

Plakken
De stickers zijn eenvoudig op te plakken. Kijk en lees even goed de plakinstructie voordat je de stickers op gaat plakken.


Familiestickers van en voor het hele gezin!

Kies zelf de leukste Familiestickers uit en laat deze snel bij je thuisbezorgen. Omdat ieder gezin uniek is heeft Familiestickers een groot assortiment aan vaders, moeders, tieners, kinderen, baby'tjes, opa's, oma's en natuurlijk heel veel soorten huisdieren. Zo kan ieder uniek gezin zijn unieke gezin samenstellen op de site.