Resultaat 1–24 van de 255 resultaten wordt getoond

Familiestickers

Bij Familiestickers vind je de leukste autostickers van en voor het hele gezin. Je stelt zelf je gezin in stickers samen en plak deze eenvoudig op je auto (of andere vlakke ondergrond). Onze Familiestickers zijn transparante stickers met witte lijnen en een deel van de stickers zijn ook met zwarte lijnen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar stickers voor je brievenbus of naambordje, kijk dan bij onze vinylstickers.
Let bij het samenstellen van je familie op de hoogtes van de stickers zodat de hoogtes van stickers kloppen met de gezinsleden.
Veel plezier met combineren!


Laat aan iedereen zien hoe jouw gezin eruit ziet met de stickers van Familiestickers. Naast de vele vaders, moeders, tieners, kinderen, peuters en baby's is er ook een grote keuze aan vele dierenstickers maar ook de opa's en oma's kunnen op de auto geplakt worden. Wil je deze leuke figuurtjes en familieleden ook naast de deur hangen? Kies dan voor zo'n leuk naambordje van Familiestickers. Ook is het mogelijk deze figuurtjes te laten printen op vinyl zonder achtergrond. De stickers kan je dan bijvoorbeeld leuk op je brievenbus of voordeur plakken. De Familiestickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en kunnen zowel binnen als buiten op iedere vlakke ondergrond geplakt worden. Alle stickers zijn in het wit verkrijgbaar en een kleine selectie is er ook in het zwart. Deze leuke Familiestickers zijn uit te breiden met leuke accessoires zoals hartjes en teksten. De stickers hebben verschillende hoogtes. Kijk bij de omschrijving van de stickers wat de hoogte van de sticker is zodat de sticker helemaal past bij jouw gezin. Voor 14.00 uur besteld en betaald dan worden de stickers nog dezelfde dag verzonden. De stickers worden per brievenbuspost verzonden. De stickers zijn eenvoudig op te plakken. Kijk en lees even goed de plakinstructie voordat je de stickers op gaat plakken.