Toont alle 4 resultaten

Gepersonaliseerde romper

Bij Familiestickers vind je de kwalitatieve rompertjes voor je zelf voor de kleine of geef je cadeau. Je ontvangt altijd een uniek product.
Met een romper van Familiestickers haal je een 100% katoenen romper in huis die lekker zacht is. Keuze uit de kleurtjes wit, roze, navy blauw. En de keuze van opdruk is nog veel groter. Wil je iets laten maken dat hieronder niet bij staat? neem dan even via de mail of whatsapp contact met ons op.


Namen afdrukken. Je kunt er voor kiezen om alleen een naam af te laten drukken in één van de vele kleurtjes en je hebt hieruit keuze uit diverse lettertypes. Wil je de naam voorzien van sterretjes, dat kan ook. Ook kunnen we de slab voorzien van leuke afbeelding die de romper nog persoonlijker maakt. Heb je zelf een bepaald idee wat je op de romper wilt laten drukken? neem dan even contact met ons op via de mail of whatsapp. Wij kunnen ook iets unieks voor jou maken. De rompertjes worden doorgaans binnen 1 of 2 werkdagen gemaakt en verzonden. Heb je haast? laat het even weten, dan kijken we of het iets sneller kan.