Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een berichtje via de mail (info@familiestickers.nl) of app ons!.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Alle bestellingen worden via brievenbuspost verzonden. De naambordjes krijgen een track and trace-nummer. Over het algemeen wordt uw bestelling (binnen Nederland) binnen 1 werkdag bezorgd.In drukkere periodes (bv kerst, zomer) kan dit iets langer duren.
Bestelling buiten Nederland zijn iets langer onderweg. Over het algemeen wordt uw bestelling binnen 3 a 4 werkdagen bezorgd.

Wat is de status van mijn bestelling?

Heeft u online afgerekend dan wordt uw bestelling direct gereed gemaakt voor verzending. Is uw bestelling voor 14.00 uur gedaan dan wordt deze dezelfde dag verzonden.
Wanneer u het bedrag zelf heeft overgemaakt dan wordt uw bestelling verzonden zodra het bedrag door ons is ontvangen. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u hiervan een bericht in uw mailbox.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bestelling te betalen. Dit kan via Ideal, Mister Cash, KBC/CBC, Eps, Giropay of zelf overmaken. Als u online betaald rekent u af in uw eigen vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank en wordt uw bestelling direct verzonden.
Bij “zelf overmaken” dient u het bedrag zelf over te maken naar het IBAN-nummer vermeld in de bevestiging ovv uw bestelnummer. De bestelling wordt dan verzonden zodra het bedrag door ons is ontvangen.

Hoe veilig is winkelen op deze website?

Familiestickers.nl is voorzien van een SSL-certificaat dat wil zeggen dat alle verkeer van en naar deze website is versleuteld.Het doel hiervan is dat gevoelige informatie, zoals login- en betaalgegevens niet te achterhalen zijn door derden. Daarnaast wordt er niet betaald op deze website maar betaalt u altijd in de veilige omgeving van uw eigen bank.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten €1,49. Gratis verzending voor bestellingen vanaf €40,00.
Voor bestellingen naar het buitenland bedragen de verzendkosten €1,99 (voor naambordjes naar het buitenland wordt een toeslag gerekend van €7,50 ivm pakketpost).

Hoe plak ik de stickers op?

Een uitgebreide plakinstructie is te lezen via deze link.

Hoe bevestig ik het naambordje?

In onze instructievideo wordt uitgelegd hoe je het naambordje bevestigd. Deze video is HIER te vinden.