Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een berichtje via de mail (info@familiestickers.nl) of app ons!.

Alle bestellingen worden via brievenbuspost verzonden. De naambordjes krijgen een track and trace-nummer. Over het algemeen wordt uw bestelling (binnen Nederland) binnen 1 werkdag bezorgd.In drukkere periodes (bv kerst, zomer) kan dit iets langer duren.
Bestelling buiten Nederland zijn iets langer onderweg. Over het algemeen wordt uw bestelling binnen 3 a 4 werkdagen bezorgd.

Heeft u online afgerekend dan wordt uw bestelling direct gereed gemaakt voor verzending. Is uw bestelling voor 12.00 uur gedaan dan wordt deze dezelfde dag verzonden.
Wanneer u het bedrag zelf heeft overgemaakt dan wordt uw bestelling verzonden zodra het bedrag door ons is ontvangen. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u hiervan een bericht in uw mailbox.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bestelling te betalen. Dit kan via Ideal, Mister Cash, KBC/CBC, Eps, Giropay of zelf overmaken. Als u online betaald rekent u af in uw eigen vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank en wordt uw bestelling direct verzonden.
Bij “zelf overmaken” dient u het bedrag zelf over te maken naar het IBAN-nummer vermeld in de bevestiging ovv uw bestelnummer. De bestelling wordt dan verzonden zodra het bedrag door ons is ontvangen.

Familiestickers.nl is voorzien van een SSL-certificaat dat wil zeggen dat alle verkeer van en naar deze website is versleuteld.Het doel hiervan is dat gevoelige informatie, zoals login- en betaalgegevens niet te achterhalen zijn door derden. Daarnaast wordt er niet betaald op deze website maar betaalt u altijd in de veilige omgeving van uw eigen bank.

Voor bestellingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten €1,99. Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50,00.
Voor bestellingen naar het buitenland bedragen de verzendkosten €2,99 (voor naambordjes naar het buitenland wordt een toeslag gerekend van €4,95 ivm pakketpost).

Een uitgebreide plakinstructie is te lezen via deze link.

In onze instructievideo wordt uitgelegd hoe je het naambordje bevestigd. Deze video is HIER te vinden.