Toont alle 3 resultaten

Slabbetjes met naam

Bij Familiestickers vind je de kwalitatieve slabbetjes die we voor jou bedrukken. Deze slabbetjes koop je voor jezelf of geef je cadeau. Met een slab van Familiestickers haal je een 100% katoenen slab in huis die lekker zacht en groot is, en voorzien is van een handige drukknoopsluiting.
Keuze uit de kleurtjes wit, roze, blauw en mokka. En de keuze van opdruk is nog veel groter. Wil je een opdruk die niet wordt aangeboden? neem dan even contact via de mail of whatsapp op, dan kunnen we ook iets volledig op maat voor je maken.


Naam afdrukken slab. Je kunt er voor kiezen om alleen een naam af te laten drukken in één van de vele kleurtjes en je hebt hieruit keuze uit diverse lettertypes. Wil je de naam voorzien van sterretjes, dat kan ook. Ook kunnen we de slab voorzien van een leuke afbeelding die de slab nog persoonlijker maakt. Heb je zelf een bepaald idee wat je op de slab wilt laten drukken? neem dan even contact met ons op via de mail of whatsapp. Wij kunnen ook iets unieks voor jou maken. De slabbetjes worden doorgaans binnen 1 of 2 werkdagen gemaakt en verzonden. Heb je haast? laat het even weten, dan kijken we of het iets sneller kan.