Bij Familiestickers is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@familiestickers.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Gepersonaliseerde items kunnen niet geruild worden mits er een fout is gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan verkeerde gegevens o.i.d. Het gaat dan om gegevens die wij er verkeerd op hebben gezet. Heb je zelf foute gegevens aan ons doorgegeven dan kan het helaas niet geretourneerd worden.
Je kunt uiteraard nog wel even contact met ons opnemen om te kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen.

Je kunt het artikel gefrankeerd retour sturen naar:

Familiestickers
tav Retouren
Agata de Bruynkade 25
3059SE ROTTERDAM

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Familiestickers geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@familiestickers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.