Familiestickers zijn makkelijk te bevestigen. Volg daarvoor de volgende aanwijzingen.

Bevestigen:
Bepaal waar je de stickers wilt gaan plakken. Let er hierbij wel op dat er voldoende ruimte is voor alle stickers.
Als je de sticker op het autoraam plakt, zorg dan dat de stickers niet onder het wisgebied van de ruitenwissers terecht komen.
Maak het oppervlak schoon, droog en vetvrij. Er mogen geen resten van schoonmaakmiddel achterblijven. Het materiaal moet niet extreem warm (door de zon) of extreem koud zijn (boven de 10 graden).
Plak de stickers vanuit het midden van de sticker op, druk de vouwen en luchtbellen naar buiten weg (bv met de zijkant van een bankpasje).
Plak de rest van de stickers met de voeten op gelijke hoogte met het eerste poppetje op dezelfde manier op. Druk de stickers goed aan.
Wacht een paar dagen met het eventueel wassen van de auto, zodat de stickers goed kunnen hechten.Krab nooit met een ijskrabber of ander scherp voorwerp over de stickers.
Verwijderen: 
Familiestickers zijn ook eenvoudig te verwijderen maar ze zijn daarna  niet meer opnieuw te gebruiken. Als de sticker er lastig afgaat dan kan het helpen om de sticker even op te warmen met een fohn hierdoor laat de plaklaag makkelijker los. Er kunnen restjes van de lijmlaag e/o sticker achterblijven. Deze is te verwijderen met een warme vochtige doek met zeepsop. Ook zijn er diverse stickerverwijderaars op de markt, let dan wel op of ze veilig zijn voor het materiaal waarop u de sticker heeft geplakt.
 
Bevestigen naambordje

Bevestigen kliko/naam/deurstickers:
Maak eerst het oppervlakte goed schoon waar je de stickers gaat plakken. Zorg dat het oppervlakte niet te warm of te koud is. Strijk goed over de afbeelding/letters en haal voorzichtig het doorzichtige folie, tezamen met afbeelding, van de ondergrond af. De afbeelding plakt nu aan de folie. Niet met je handen aan de afbeelding zitten. Plak nu in 1x de afbeelding waar je deze wilt hebben. Goed aandrukken en daarna de folie eraf halen.