Familiestickers zijn makkelijk te bevestigen. Volg daarvoor de volgende aanwijzingen.
 
Bevestigen:

Bepaal waar je de stickers wilt gaan plakken. Let er hierbij wel op dat er voldoende ruimte is voor alle stickers.

Als je de sticker op het autoraam plakt, zorg dan dat de stickers niet onder het wisgebied van de ruitenwissers terecht komen.

Maak het oppervlak schoon, droog en vetvrij. Het materiaal moet niet extreem warm (door de zon) of extreem koud zijn (boven de 10 graden).

Plak de stickers vanuit het midden van de sticker op, druk de vouwen en luchtbellen naar buiten weg (bv met de zijkant van een bankpasje).

Plak de rest van de stickers met de voeten op gelijke hoogte met het eerste poppetje op dezelfde manier op. Druk de stickers goed aan.

Wacht een paar dagen met het eventueel wassen van de auto, zodat de stickers goed kunnen hechten.Krab nooit met een ijskrabber of ander scherp voorwerp over de stickers.

Verwijderen:
    Familiestickers zijn ook eenvoudig te verwijderen maar ze zijn daarna  niet meer opnieuw te gebruiken.
    Wil je de familiestickers verwijderen, verwijder dan het vinyl handmatig van het oppervlak.
    Er kunnen restjes van de lijmlaag achterblijven. Deze is te verwijderen met een warme vochtige doek met zeepsop. Ook zijn er diverse stickerverwijderaars op de markt, let dan wel op of ze veilig zijn voor het materiaal waarop u de sticker heeft geplakt.
    Als de sticker er lastig afgaat dan kan het helpen om de sticker even op te warmen met een fohn hierdoor laat de plaklaag makkelijker los.
 
Bevestigen naambordjes

Plaats, met behulp van een waterpas, het naambordje op de juiste plek. Neem de gaten met een stift of potlood over op de muur.

Boor de vier gaten in de muur en plaats hierin de meegeleverde pluggen.

Schroef het achterste deel van de afstandhouder met de schroef in de muur/plug.

Als er nog beschermfolie aan de achterzijde van het naambord zit, kan je dat er nu afhalen.

Steek de voorste delen van de afstandhouders in het naambord (vergeet hier niet de plastic beschermringetje voor en achter eromheen te schuiven). Draai nu de afstandhouders vast aan elkaar.

Heeft u (losse) namen erbij besteld? deze kunt u eenvoudig zelf op het naambord bevestigen. Zorg dat het naambord schoon en vetvrij is. Haal het transparante deel van de sticker af nadat u goed over de naam heen heeft gewreven. De naam blijft nu aan het transparante deel plakken. Plak deze de naam nu waar u wenst en wrijf weer goed over de naam heen zodat deze aan het bord blijft plakken. Hierna haalt u het transparante deel weg.