Toont alle 9 resultaten

Klikostickers

Bij Familiestickers vind je de mooiste klikostickers voor op de kliko, afval container, vuilnisbak of brievenbus. Standaard printen wij het huisnummer van het verzendadres op de sticker maar wil je liever een ander huisnummer? geen probleem, vermeld dit in het opmerkingenveld bij het afrekenen.

Materiaal
Alle stickers worden door ons zelf gemaakt en wij gebruiken alleen hoogwaardig mat vinyl hierdoor ontvang je altijd een kwaliteitssticker thuis. Het vinyl dat wij voor de stickers gebruiken is speciaal geschikt voor binnen- en voor buitengebruik en dit kan op alle vlakke ondergronden geplakt worden zoals containers, afvalbakken, kliko’s, vuilnisbakken, brievenbussen, deur en ramen.
Onze weerbestendige stickers zijn eenvoudig op te plakken en gaan jarenlang mee. Je ontvangt bij je kliko stickers een uitgebreide plakinstructie en een link naar een filmpje hoe je de stickers het makkelijkste op je afval container kan plakken.

Scherpe prijzen
De kliko stickers zijn verkrijgbaar in wit en zwart en zijn al verkrijgbaar vanaf € 2,95 per stuk. De letter stickers en cijfer stickers zijn zelfs al verkrijgbaar vanaf € 1,00!
Voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog gemaakt en verzonden.

Bestel eventueel gezamenlijk met je buren de klikostickers, dit scheelt verzendkosten! En zo heb je mooi allemaal dezelfde stickers op je container zitten.
Geef in het opmerkingenveld aan hoeveel stickers je van welk huisnummer wenst te ontvangen en wij regelen de rest.

Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland € 1,49 en buiten Nederland betaal je € 1,99. De stickers worden per brievenbuspost naar je toe gestuurd.

Contact
Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen voordat je wilt bestellen? Neem gerust contact met ons op via de mail of via whatsapp, wij reageren meestal al binnen een paar uur.


Klikostickers van Familiestickers

Familiestickers werkt met hoogwaardig mat vinyl dat geschikt is voor binnen en buitengebruik. Onze stickers kunnen dus veilig op alle vlakke ondergronden worden geplakt en zijn weer-en waterbestendig. De kliko stickers worden speciaal voor jou gemaakt en we gebruiken het huisnummer van het verzendadres. Liever een ander huisnummer? vermeld dit dan in het opmerkingenveld in de winkelwagen.

Nooit meer zoeken

Of je nu kiest voor strakke huisnummer stickers of je pimpt je afvalcontainer met een van de mooie klikostickers uit het assortiment van Familiestickers, met deze stickers met jouw huisnummer hoef je niet meer te zoeken naar je container. Jouw klikobak is altijd goed herkenbaar.

Bestel eenvoudig

Familiestickers maakt het je makkelijk en hoef je niet meer op pad om geschikte klikostickers te vinden. Bestel de stickers eenvoudig vanuit je luie stoel en laat deze snel bij je thuisbezorgen. Voor 14.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden.