Toont alle 9 resultaten

Klikostickers

Bij Familiestickers vind je de mooiste klikostickers voor op de kliko, container, vuilnisbak of brievenbus.
Alle stickers worden door ons zelf gemaakt en wij gebruiken alleen hoogwaardig mat vinyl. Zo ontvang je altijd een kwaliteitssticker thuis. Het vinyl dat wij voor de stickers gebruiken is speciaal geschikt voor binnen en buitengebruik en kan op alle vlakke ondergronden geplakt worden.
Standaard wordt het huisnummer van het verzendadres gebruikt. Wil je een ander nummer? geen probleem, vermeld dit in het opmerkingenveld bij het afrekenen.
De klikostickers zijn verkrijgbaar in wit en zwart.


Kwalitatieve klikostickers!

Familiestickers werkt met hoogwaardig mat vinyl dat geschikt is voor binnen en buitengebruik. Onze stickers kunnen dus veilig op alle vlakke ondergronden worden geplakt en zijn weer-en waterbestendig. De klikostickers worden speciaal voor jou gemaakt en we gebruiken het huisnummer van het verzendadres. Liever een ander huisnummer? vermeld dit dan in het opmerkingenveld in de winkelwagen. Met de klikostickers van Familiestickers hoef je nooit meer te zoeken naar je container of kliko. Familiestickers maakt het je makkelijk en hoef je niet meer op pad om geschikte klikostickers te vinden. Bestel de stickers eenvoudig vanuit je luie stoel en laat deze snel bij je thuisbezorgen. Nog vragen? neem gerust via de mail of whatsapp contact met ons op.