Toont alle 17 resultaten

Deurstickers
Bij Familiestickers vind je superleuke deurstickers voor de kinderkamer maar wij leveren ook handige deurstickers voor op kantoor of voor thuis om de deuren een upgrade te geven en bezoek de juiste kant op te wijzen.

Materiaal
Familiestickers levert kwalitatieve deurstickers met klassieke of moderne uitstraling. Alle stickers maken wij in onze eigen studio in Rotterdam. De stickers worden gemaakt van hoogwaardig mat vinyl dat geschikt is voor binnen- en buitengebruik. De stickers zijn weerbestendig en je hebt hier jarenlang plezier van.

Plakken
Bij je stickers ontvang je altijd een duidelijke bevestigingsuitleg maar ook een link naar een uitlegfilmpje hoe je stickers makkelijk en goed kan bevestigen. Ook hier kan je alvast de plakinstructie nalezen.

Op maat gemaakt
De stickers worden voor jou op maat gemaakt. Op onze site zie je voorbeelden hoe de sticker er uit komt te zien. Wil jij stickers personaliseren (bijvoorbeeld afbeelding met een andere tekst) dan is dat geen probleem. Of zie je deursticker met niet net de tekst die jij zoekt, neem even contact op en wij kunnen dit voor je maken.

Toiletstickers
Voor op kantoor zijn onze stickers heel handig. Zo wijs je je klanten en bezoekers naar de juiste deur voor toilet, magazijn, kantoor etc.

Verzenden
Voor 14.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Al onze stickers worden per brievenbuspost verzonden en binnen Nederland zijn de verzendkosten slechts €1,49 (buiten NL €1,99)


Deurstickers kinderkamer

De leukste deurstickers voor de kinderkamers vind je bij Familiestickers. Laat ze eenvoudig personaliseren met de naam van je kind en kies uit één van de vrolijke kleurtjes.

Deursticker Privé

Onze deurstickers worden veel gebruikt in hotels, winkels, kantoorpanden, bedrijven en natuurlijk thuis op de deur. Maak duidelijk welke deur waar naar toe leidt. En zie je bij de aangeboden stickers niet de benaming die jij op de deur wilt? neem even contact met ons op, want dan kunnen wij dit voor je maken.

Lettertypes

De deurstickers worden aangeboden in verschillende lettertypes en kleuren. Wil jij een deursticker met een ander lettertype? ook dat is mogelijk. Neem even contact op zodat jij een sticker ontvangt die helemaal naar je zin is.