Toont alle 5 resultaten

Baby on Board stickers
De Baby on Board stickers van Familiestickers.nl zijn handig om aan de mede-weggebruikers te laten zien dat jij een klein baby’tje in de auto vervoert. De stickers zien er erg leuk uit en zijn heel eenvoudig te bevestigen. De stickers zijn speciaal gemaakt voor gebruik op de auto en na verloop van tijd ook weer zonder schade te verwijderen.

Materiaal
Onze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn weer- en waterbestendig. Ook in de wasstraat blijven de stickers gewoon op hun plek zitten.

Kleuren
De baby on board stickers zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Liever een ander kleurtje of ander formaat? neem even contact op dan kunnen we dat vast voor je maken. Ook als je de sticker graag gepersonaliseerd wilt met de naam van je kindje dan zou dat ook kunnen. Neem even contact via de mail of whatsapp op en omschrijf wat je graag zou willen bestellen.

Afmeting
Bij de omschrijving van de stickers staat vermeld hoe groot de sticker is. Standaard zijn de stickers zo gemaakt dat deze precies goed opvallen maar ook niet “te” aanwezig zijn op je achterruit/auto. Wil je een ander formaat dan wat er standaard wordt aangeboden? neem gerust even contact met ons op.

Familiestickers
Naast deze baby on board sticker kan je er ook voor kiezen om een babysticker uit onze serie Familiestickers op de auto te plakken. Deze kan uitgebreid worden met stickers van alle gezinsleden. Zo kan iedereen zien hoe jouw gezin eruit ziet.


Baby on Board stickers

Ben je op zoek naar een leuke sticker waarmee je wilt laten weten dat er kinderen in de auto meerijden? dan zijn deze Baby on Board sticker de uitkomst.

Kleuren Baby on Board stickers

De stickers zijn verkrijgbaar in wit en zwart

Materiaal Baby on Board sticker

Alle stickers van Familiestickers.nl worden gemaakt van hoogwaardig vinyl. Dit betekent dat de stickers geschikt zijn voor alle gladde ondergronden en zowel binnen als buiten op te plakken. De stickers zijn eenvoudig te bevestigen en na verloop van tijd ook weer te verwijderen.

Verzending Baby on Board stickers

Is je bestelling geplaatst en betaald voor 14.00 uur, dan wordt je sticker nog dezelfde dag verzonden Onze Baby on Board zijn uit voorraad leverbaar. Voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden.