Toont alle 11 resultaten

Naambordjes 20 cm x 20 cm

Bij Familiestickers vind je de leukste familie naambordjes voor je zelf of om kado te geven bij een huwelijk, samenwonen of geboorte!
Met een RVS, helder, wit of zwart plexiglas naambordje van Familiestickers heb je een uniek naambordje naast de voordeur hangen. Kies voor een klassiek, modern of een naambord met sticky figure poppetjes. Hieronder de naambordjes 20 cm vierkant, de naambordjes met formaat 20 x 30 cm vind je hier. 

Kies hieronder het gewenste lettertype / design en vul daarna zelf in welke figuurtjes en tekst er op jouw naambordje moet komen. Na het afronden van je bestelling ontvang je binnen 1 werkdag een ontwerp in je mail en deze kan nog helemaal aangepast worden zoals jij het wilt. Pas als het ontwerp helemaal naar je zin is, dan gaat deze in productie.


Familiestickers maakt in eigen atelier een familie naambord dat bij jouw gezin past. Stel je naambord eenvoudig samen en laat ons een mooi ontwerp voor je maken. Pas als het ontwerp helemaal naar je zin is, dan gaat het naambord in productie. Kies uit RVS look, wit opaal, (mat of glanzend) zwart of helder plexiglas. Stel zelf je naambordje samen en kies uit meer dan 200 figuurtjes jouw gezin bij elkaar. Kies eerst het lettertype dat jij wilt gebruiken voor je naambordje. Keuze gemaakt? Vul daarna alle info in die je op het naambord geplaatst wilt hebben. Binnen één werkdag ontvang je een ontwerp in je mailbox. Deze mag uiteraard nog aangepast worden, pas als jij helemaal akkoord bent, dan gaan we het naambord voor je maken. Heb je nog speciale wensen voor op het naambord? geef dit aan in het opmerkingenveld dan nemen wij dit mee bij het maken van het ontwerp. Je kan bijvoorbeeld ook een combinatie maken van twee figuurtjes als deze beter bij jouw zou passen. Veel plezier met samenstellen! Alle naambordjes worden compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. Je hoeft het dus alleen nog maar op te hangen!