Toont alle 15 resultaten

Naambordjes 20 cm x 30 cm

Bij Familiestickers vind je de leukste familie naambordjes 20cm x 30cm voor naast de voordeur. Voor de naambordje van 20cm x 20 cm klik je HIER.
Met een RVS, wit, zwart of helder plexiglas naambordje van Familiestickers ontvang je uniek naambord, kies voor een klassiek, modern of een naambord met sticky figure poppetjes. Na het afronden van je bestelling ontvang je altijd eerst een ontwerp en dit kan nog helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Pas als deze helemaal naar je zin is, gaat het naambord in productie.
Met de naambordjes 20cm x 30cm van Familiestickers kies je voor een duurzaam naambordje want bijv bij verhuizing of gezinsuitbreiding kan je het naambordje zelf aanpassen.


Unieke familie naambordjes 20cm x 30cm van Familiestickers. Kies zelf uit de meer dan 200 figuurtjes jouw gezin bij elkaar en laat hier een mooi naambord van maken. Leuk voor jezelf maar ook leuk om weg te geven. Kies uit RVS look, wit opaal, (mat of glanzend) zwart of helder plexiglas. Hierboven staan alle 20 x 30 cm naambordjes. Kies het lettertype dat jij wilt gebruiken voor je naambordje. De figuurtjes / sticky family-poppetjes op de naamborden hieronder zijn voorbeelden. Jij kiest namelijk zelf je poppetjes die jij op het naambord wilt laten plaatsen. Keuze gemaakt? Vul daarna alle info in die je op het naambord geplaatst wilt hebben. Binnen één werkdag ontvang je een ontwerp in je mailbox. Deze mag uiteraard nog aangepast worden, pas als jij helemaal akkoord bent, dan gaan we het naambord voor je maken. Heb je nog speciale wensen voor op het naambord? geef dit aan in het opmerkingenveld dan nemen wij dit mee bij het maken van het ontwerp. Je kan bijvoorbeeld ook een combinatie maken van twee figuurtjes als deze beter bij jouw zou passen. Veel plezier met samenstellen! Alle naambordjes worden compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. Je hoeft het dus alleen nog maar op te hangen!