Resultaat 1–24 van de 38 resultaten wordt getoond

Vaders
Bij Familiestickers vind je de leukste autostickers van en voor het hele gezin. En omdat ieder gezin uniek is, heeft Familiestickers een groot assortiment aan stickers van alle gezinsleden waaronder heel veel vaders!
Combineer zelf je stickers bij elkaar en plak de stickers op de auto, of op een andere vlakke ondergrond. Let bij het samenstellen op de hoogtes van de stickers.
Veel plezier met uitkiezen!


De leukste stickers voor het hele gezin

Met de stickers van Familiestickers stel je zelf je gezin samen en deze stickers plak je snel en eenvoudig op de auto. Zo laat je zien waar jij trots op bent! Kies zelf de stickers bij elkaar die bij jouw gezin passen zoals vaders, moeders, tieners, kinderen, baby'tjes maar ook huisdieren en opa's en oma's zijn verkrijgbaar. Laat de stickers makkelijk bij je thuisbezorgen. Voor 14.00 uur besteld, is dezelfde werkdag nog verzonden. De stickers zijn transparant met witte (of zwarte) lijnen erop gedrukt. Deze autostickers zijn speciaal gemaakt voor gebruik op de auto (of andere vlakke ondergronden). De stickers zijn dus weer- en waterbestendig. Wil je stickers zonder transparante achtergrond, kijk dan bij de vinylstickers die je kan vinden bij de naambordjes. Alle vaderstickers zijn verkrijgbaar in het wit. Een klein deel van het assortiment is ook in zwarte lijnen verkrijgbaar. Als dat zo is, staat het er bij vermeld. De meeste autostickers met de vaders erop zijn rond de 11 cm hoog. Bij de omschrijving van elke sticker staat de exacte hoogte. Kies uit de verschillende stickers jouw gezin bij elkaar. Hierboven de vaderstickers. Kies bijvoorbeeld de vader met barbecue / BBQ, vader met stropdas en laptop, vader aan het hardlopen, klimmende vader, vader die aan het klussen is of de vader op de motor. En nog veel meer keuze. Kortom er zit vast ook wat voor jou bij. Heb je vragen? neem gerust via de mail of whatsapp contact met ons op. We reageren doorgaans al binnen een aantal uur.