Resultaat 1–24 van de 44 resultaten wordt getoond

Moeders
Bij Familiestickers vind je de leukste stickers van en voor het hele gezin. En omdat ieder gezin uniek is, heeft Familiestickers een groot assortiment aan stickers van alle gezinsleden. Denk aan vaders, moeders, tieners, kinderen, baby’tjes maar ook huisdieren en opa’s en oma’s zijn verkrijgbaar.
Zo stel je zelf je gezin samen en de stickers plak je eenvoudig op de auto.
Of je een groot gezin, klein gezin, samen, een-oudergezin, regenbooggezin, samengesteld gezin (etc) hebt, jouw gezin kies je zelf bij Familiestickers.
Materiaal
De stickers zijn transparant met witte (of zwarte) lijnen erop gedrukt. Deze autostickers zijn speciaal gemaakt voor gebruik op de auto (of andere vlakke ondergronden). De stickers zijn dus weer- en waterbestendig.
Wil je stickers zonder transparante sticker achtergrond, kijk dan bij de vinylstickers (klik hier)
Kleur
Alle onderstaande stickers zijn verkrijgbaar in het wit. Een klein deel van het assortiment is ook in zwarte lijnen verkrijgbaar. Als dat zo is, staat het er bij vermeld en kan je zelf de kleur kiezen bij het bestellen.
Formaat
De meeste autostickers met een dame / moeders erop zijn rond de 10 cm hoog. Bij de omschrijving van elke sticker staat de exacte hoogte.
Groot assortiment

Kies uit de verschillende stickers jouw gezin bij elkaar. In ons assortiment vind je zwangere dame, een dame met laptop en gsm, met boodschappentasjes in haar hand, met of zonder krullen, broek of rok aan..enzovoort….kortom er zit vast ook wat voor jou bij.
Vragen?
Heb je vragen? neem gerust via de mail of whatsapp contact met ons op. We reageren doorgaans al binnen een aantal uur.