Resultaat 1–24 van de 53 resultaten wordt getoond

Meisjes
Plak deze leuke autostickers van Familiestickers op je auto en laat zo zien hoe trots je bent op je gezin. Omdat iedere gezin anders is, heeft Familiestickers een groot assortiment aan stickers. Waaronder ook heel veel meisjes.
Er zijn babymeisjes stickers, maar ook stickers van peutermeisjes tot en met pubermeisjes. Veel plezier met samenstellen van jouw unieke combinatie.


Met de stickers van Familiestickers stel je zelf je gezin samen en deze stickers plak je snel en eenvoudig op de auto. Zo laat je zien waar jij trots op bent! Kies zelf de stickers bij elkaar die bij jouw gezin passen zoals vaders, moeders, tieners, kinderen, baby'tjes maar ook huisdieren en opa's en oma's zijn verkrijgbaar. Laat de stickers makkelijk bij je thuisbezorgen. Voor 14.00 uur besteld, is dezelfde werkdag nog verzonden. De stickers zijn transparant met witte (of zwarte) lijnen erop gedrukt. Deze autostickers zijn speciaal gemaakt voor gebruik op de auto (of andere vlakke ondergronden). De stickers zijn dus weer- en waterbestendig. Wil je stickers zonder transparante achtergrond, kijk dan bij de vinylstickers die je kan vinden bij de naambordjes. Alle meisjesstickers zijn verkrijgbaar in het wit. Een klein deel van het assortiment is ook in zwarte lijnen verkrijgbaar. Als dat zo is, staat het er bij vermeld. Bij de omschrijving van elke sticker staat de exacte hoogte van de sticker. Kies uit de verschillende stickers jouw gezin bij elkaar. Er is een groot assortiment aan meisjesstickers verkrijgbaar. Van baby'tje tot tiener, kortom er zit vast ook wat voor jou bij. Heb je vragen? neem gerust via de mail of whatsapp contact met ons op. We reageren doorgaans al binnen een aantal uur.