Toont alle 11 resultaten

Hondenstickers

Bij Familiestickers vind je de leukste hondenstickers voor binnen en buitengebruik. De stickers zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig vinyl en kan je op iedere vlakke ondergrond plakken en zijn weer- en waterbestendig.
Leuk voor jezelf maar ook heel leuk om kado te geven.
Plak alleen je hond op de auto of breid de sticker uit met alle gezinsleden. Omdat ieder gezin uniek is, heeft Familiestickers een groot assortiment aan stickers in huis. De hondenstickers zijn transparante stickers met witte of zwarte lijnen en zijn allemaal € 1,99 per stuk.
De hondenpootjes zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar.


De leukste hondenstickers!

Ben je ook een blije hondenbezitter? Plak dan nu deze leuke hondenstickers snel en veilig op je auto. Er zijn verschillende soorten hondenstickers verkrijgbaar, ook een teckel en poedel zitten in het assortiment. En wat dacht je van de hond met frisbee? Zo leuk! Je kunt de hondenstickers nog personaliseren door de namen te laten afdrukken en deze bij de stickers te plakken. De hondenpootjes zijn ook in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Zie je jouw kleur of formaat er niet bij staan? neem gerust even contact met ons op via de mail.