Resultaat 1–24 van de 45 resultaten wordt getoond

Dierenstickers
Bij Familiestickers vind je de leukste dierenstickers voor je zelf of om kado te geven! Plak de sticker op iedere vlakke ondergrond, zowel binnen als buiten.
Naast de kleine huisdieren zoals cavia, konijn, vis, schildpad, hagedis en papegaai, hebben we ook verschillende honden en katten. Tevens vind je ook de buitendieren zoals paarden, geiten, varkens, schapen, koe en nog veel meer.
Hondenpootjes of pootafdrukjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.


De leukste dierenstickers!

Trots en blij met je (huis)dieren? laat het zien met de leukste dierenstickers van Familiestickers. Plak alleen je huisdier op de auto (of andere vlakke ondergrond) of breidt de sticker uit met het hele gezin. Familiestickers levert stickers van honden, katten, poezen, muis, vogels, hagedis, schildpad, koe, paard, geit, schaap en nog veel meer. Personaliseer de stickers door de namen erbij te laten afdrukken. Ook kan je je auto, voederbak ed voorzien van de leuke hondenpootjes van Familiestickers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en heel veel kleurtjes. Of bestel het hart met hondenpoot en laat daarin de naam van je huisdier plaatsen. Zoek je iets helemaal op maat gemaakt? dat kan ook, neem even via de mail of whatsapp contact met ons op en vertel ons wat je precies wilt. Dan kijken we of dit voor je kunnen maken.